Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 18 common:people_all_forms

Тиждень англійської мови

Date: 20 лютого 2023 о 11:23, Refreshed 16 березня 2023 о 20:41
76 views

    Із метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів у період із 13 по 17 лютого 2023 року учителями англійської мови Стецюк Н.Г., Стецюк Н.В., Глущик М.Є. у Постійненському ліцеї був проведений Тиждень англійської мови на тему “English is the language of international communication” (Англійська – мова міжнародного спілкування).  Дітям  були  представлені  завдання не лише з  програмового матеріалу, але й з елементами країнознавства.

Також метою проведення  тижня було удосконалення  знань,  умінь  та навичок, отриманих  на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування  людей  свого  рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування  вміння  концентрувати  увагу,  логічно  викладати  думки,  заохочувати  учнів до роботи над собою;  виховувати  інтерес до вивчення  англійської  мови.

    Для проведення тижня були задіяні учні 1-11 класів.

         Тиждень розпочався загальношкільною лінійкою, де учні 9 та 11 класів виступили з повідомленням про важливість вивчення англійської мови, декламували та виконували пісні англійською мовою.

    У вівторок серед учнів 1-7 класів було проведено свято англійської мови до Дня закоханих My heart is for you” (Моє серце для тебе). Метою свята було активізувати пізнавальну діяльність учнів щодо цього свята та традицій англомовних країн, поглибити їхні знання з англійської мови, стимулювати активну творчу роботу школярів, розвивати увагу, пам'ять, мислення. Цього ж дня відбувся конкурс на найкращу валентинку, привітання, малюнок  “Be my Valentine”. Діти підійшли до виконання завдання старанно, творчо та оригінально. Було визначено кращі роботи, переможців, учнів 7-их класів, було нагороджено Дипломами за проявлення найбільшого інтересу до вивчення англійської мови.

    У середу була відкрита виставка проектних робіт на тему “My English project”. У сучасній практиці навчання іноземних мов в українських школах широко використовується метод проектів, який передбачає опору на творчість школярів, заохочення їх до дослідницької діяльності, дозволяє реально інтегрувати навчальні предмети та організовувати навчання в співпраці. Саме тому вчителі англійської мови нашої школи приділяють велику увагу проектній діяльності як на уроках так і в позаурочний час.  Цього ж дня було проведено брейн-ринг “Valentines Day for You and Me” серед учнів 9-11 класів, де школярі, змагаючись, виконували креативні завдання, пов’язані з традиціями святкування Дня Святого Валентина, що дало їм можливість збагатити знання з англійської мови та розширити свій кругозір. Переможців, учнів 9-А та 11 класів, було нагороджено дипломами за кмітливість, креативність та знання країнознавчого матеріалу.

    Позакласний захід для учнів 1-4 класів було проведено у четвер.  В ході свята англійської мови “ English is fun ” було повторено та вивчено багато нових віршів, пісень, римівок. Метою свята було активізувати та вивчити лексичний матеріал програми.

Однією із сфер, де на ранніх стадіях життя проявляється творча активність дітей, є образотворче мистецтво. Саме  в малюванні діти вільні від обмежень і тому цей вид творчості їм найближчий. Тому  для учнів 1-4 класів був проведений конкурс на найкращу ілюстрацію «Магічний світ англійських казок». Всі діти мали змогу показати свої художньо-естетичні здібності.

    У п’ятницю відбулося закриття тижня. Цього ж дня відбулося інтелект-шоу “Music in our life” між учнями 8 класу. В ході гри школярі навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети, були конкурентоспроможними та впевненими у своїх силах та знаннях. Учні показали свої знання і уміння з англійської мови, виконуючи пісні, танці,  декламуючи вірші українських та англійських письменників англійською мовою.

    З учнями 10-11 класів було проведено урок – віртуальна подорож «Welcome to London!», головною метою якого було підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, творчих здібностей, логічного мислення та пам'яті. 

    В кінці заходу відбулося підведення підсумків тижня, де кожен клас було нагороджено грамотою за участь у проведенні тижня англійської мови.

Comments:
Only authorized users can leave comments.